Унай Емери е поредното име, което се спряга като вариант

...
Унай Емери е поредното име, което се спряга като вариант
Коментари Харесай

Унай Емери е вариант за Милан

Унай Емери е следващото име, което се спряга като вид за нов ментор на Милан. По всичко проличава, че на " Джузепе Меаца " не считат да разчитат отсега нататък на сегашния треньор Стефано Пиоли, който ще бъде сменен след края на сегашния сезон. За поста му към този момент се спрягат имената на Ралф Рангник и Лучано Спалети, а в този момент към тях се причисли и Емери.

За момента най-често се приказва, че изборът на шефовете е Ралф Рангник. Според разнообразни информации той може да бъде в ролята по едно и също време на състезателен шеф и треньор или да бъде единствено състезателен шеф, само че тогава остава въпросът с треньорския пост, като за него ще се търсят други варианти.  Милан към момента договаря с Рангник

Според " Скай Италия " точно Емери ще бъде определен да седне на аварийна пейка. Испанецът има богата визитка, като е водил Пари Сен Жермен, Валенсия, Севиля, Спартак (Москва) и Арсенал, като бе уволнен от лондончани през ноември 2019 година и оттогава е без работа.

Другата алтернатива за треньорския пост пък е Лучано Спалети, който за последно бе отпред на огромния зложелател Интер, само че бе уволнен в края на предишния сезон, с цел да направи място за Антонио Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР