Унас понятието „инфлуенсър” е променило смисъла си и за инфлуенсъри

...
Унас понятието „инфлуенсър” е променило смисъла си и за инфлуенсъри
Коментари Харесай

От подигравките до най-скъпоплатения автомобилен влогър: Историята на Supercar Blondie

Унас понятието „ инфлуенсър” е трансформирало смисъла си и за инфлуенсъри се показват известни хора, които продават разнообразни артикули, постоянно на екзотични места. Разбираемо – лъскавият живот, за който някой различен заплаща, е притегателна мощ за младите. Но множеството, които в този момент стартират с тази „ професия”, ще им е мъчно да пробият, а триумфът (ако не си артист, артист или участник в риалити формат) се отдава на малко на брой.

Алекс Хърши (Alex Hirschi) е една от тези истории на триумфа в света на инфлуенсърите. И то какъв триумф, има 70 млн. почитатели онлайн! Днес всички я познават като Supercar Blondie – най-известният авто инфлуенсър (влогър) в света. И най-скъпоплатеният: приказва се, че един неин пост коства $1,4 млн., без значение дали е видео в YouTube или туит.

Австралийката Supercar Blondie, живееща в Дубай, изживява фантазията на всеки авто запалянко, получавайки достъп до най-екзотичните, извънредни и скъпи коли в света. Тя даже направи своя лична автомобилна сбирка.

Но не всичко е било толкоз блестящо и прелестно първоначално, споделя Хърши пред The Sun. Когато взема решение да изостави работата си като радио водещ и да отдаде времето на пристрастеността си – колите, влизането в мъжкия клуб не е било нито топло, нито прелестно за нея.

„ Живеейки в Дубай, бях обградена от страхотни коли, които привличаха вниманието ми. Исках да споделя това, което виждах тук със света, по този начин всичко стартира като занимание. Но когато видях, че от ден на ден хора обичат тези коли колкото мен, започнах да виждам на това по-сериозно. Изоставяйки кариерата си, просто желаех да видя какво ще се случи”.

Но влизането в автомобилния свят, доминиран най-вече от мъже, не е елементарно и прелестно начинание първоначално.

Цялата история на Supercar Blondie ще откриете в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР