Умри, умри, умри!“, Ти си малоумна, за теб няма нищо,

...
Умри, умри, умри!“, Ти си малоумна, за теб няма нищо,
Коментари Харесай

Тризначката Надежда КЪЛНЕ наред заради ареста в Англия

„ Умри, умри, умри! “, „ Ти си малоумна, за теб няма нищо, с изключение на да се молиш за Ада , който те чака “, „ Нали си от общия комунистически х*й, по какъв начин ще ме схванеш “, и прочие обиди и цинизми ръси в обществената мрежа тризначката Надежда Станчева .

Вече цяла седмица Хоуп, както сама се е прекръстила, се жалва от ареста в Англия и пръска огън и жупел по всеки, който се опита да й даде съвет в мрежата. Тризнчката упорства и за среща с премиера Бойко Борисов, написа „ Галерия “.

Какво се е случило?

 

Публикуваме описа на риалити звездата от „ Биг Брадър 3 “ без редакторска интервенция, с цел да не повлияем колоритния й изказ и правопис.

„ Ще обесня какво се случи на 01.10 пристигнаха двама мъже в моята стая и ми демонстрираха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач.. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция. Като дойдоха полицайте ми споделиха с подбив че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с експанзия. Заведоха ни в сектора и ни сложиха в карцер без да разбираме безусловно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха. След това пристигна преводач и ни сподели че сме упрекнати в удряне на служител на реда. Дойде длъжностен юрист в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни демонстрираха фрагменти на който никой от нас не е докоснал служител на реда и ни пуснаха. Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова експанзия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон. Моля Примиера на нашата страна да ни помогне Бойко Борисов! “

„ Съмтаймс люн, съмтаймс уин “

Надежда изяснява, че е отишла на крайници в българското посолство е Англия, само че консулът Николай Иванчев не й обърнал внимание.

Постът й в обществената мрежа се одобри повече с подбив, в сравнение с насериозно. Най-много нападки Хоуп получи поради обстоятелството, че от години живее в Англия, а към момента не приказва езика им. „ Като виждам, и българският още ти куца “, разискват правописа на тризначката. Злонамерените мнения на консуматори отключиха гибелния яд на риалити звездата, неслучайно наричана още Триглавата ламя, и смъртните обети започнаха да се леят като пороен британски дъжд.

Български емигранти в Англия пък са безапелационни, че няма по какъв начин полицията там да те арестува без причина. Някои показаха подозрение, че

 

Надежда е била под въздействието на алкохол

и в реалност е протегнала ръка на униформените.

В полемиката, несъмнено, се включи и сестра й Вяра. По думите й това не е първата им среща с органите на реда в Англия. Преди 2 години служители на реда ги „ репресирали “ и ги обвинили, че обитават с подправени документи там. Органите на реда даже си разрешили „ наглостта “ да им кажат, че Христо Стоичков и Данчо Лечков били по-известни от тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР