Уморените фенове на Мадона, уморени да чакат концертите й да

...
Уморените фенове на Мадона, уморени да чакат концертите й да
Коментари Харесай

Мадона съдят за късен начален час на концерта

Уморените почитатели на Мадона, изтощени да чакат концертите й да стартират, съдиха певицата, откакто концертите й в Ню Йорк предишния месец започнаха с часове забавяне.

Концертите от турнето Celebration на Мадона в Barclays Center трябваше да стартират в 20:30 ч., само че поп иконата „ не се качи на сцената до 22:30 ч. през всичките три вечери “, съгласно делото подадена в сряда във федералния съд на Бруклин. Ищците Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън, които участваха на шоуто на 13 декември, споделиха, че не биха закупили билети, в случай че знаеха, че концертът ще стартира и ще свърши толкоз късно.

Те също по този начин съдят Barclays Center и Live Nation за „ неразумно практикуване на подправена реклама, повърхностно погрешно показване и нечестни и лъжливи търговски практики. “

Маями не стартира до към 11: 30 вечерта Концертът на певицата в Мелбърн през 2016 година стартира с повече от четири часа забавяне, до момента в който нейното шоу в Бризбейн през същата година беше забавено с два часа.

Съдът в сряда за пай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР