Умора естествено има в армиите на Русия и Украйна. Това

...
Умора естествено има в армиите на Русия и Украйна. Това
Коментари Харесай

Калин Димитров: В момента в Украйна се водят позиционни бойни действия

„ Умора естествено има в армиите на Русия и Украйна. Това е война. Има много интензивни дейности. В момента се водят позиционни бойни дейности. “

Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria Калин Димитров – боен специалист, инструктор към Министерството на вътрешните работи на Украйна, обучавал батальоните „ Днепър “ и „ Донбас “ от Националната армия на страната.
Много хора хора подценяваха украинската нация и бяха повярвали, че няма по какъв начин да се опълчват. Украйна се активизира в такива моменти. Както си говорихме за началото на войната това е така наречен положение на Майдан. Те не желаят да живеят по метод, по който им се предлага от Руската федерация.
„ Първият главен миг беше, че Руската федерация не съумя да реализира задачите си бързо, както беше планувала. Вторият аспект беше моментът, в който Европейски Съюз сподели, че ще поддържа Украйна “, акцентира най-важните фактори за развиването на войната от началото на съветската инвазия на 24 февруари 2022 година

„ Те (Западът – бел. ред.) дадоха артилерия. Това беше измежду главните проблеми. Сега ще има още един проблем за Русия, когато сътрудниците на Украйна стартират да доставят и авиационна техника, което е неизбежно “, означи Димитров.

По думите му Украйна не гледа съществено на проекта за мир на Китай.  „ Те могат да разгласяват каквото си желаят “, разяснява Димитров.

Според него първичната суматоха в Украйна към този момент я няма и всички са привикнали и са се приспособили по един или различен метод към военната конюнктура.

„ България наподобява неуместно в помощта си за Украйна. Не бих споделил, че България си извоюва специфични страсти в сърцата на украинците “, сподели още Димитров.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР