Умопомрачително голяма сума ще прибере Криско само за месец. Изпълнителят

...
Умопомрачително голяма сума ще прибере Криско само за месец. Изпълнителят
Коментари Харесай

След дуета със Слави Криско е по-търсен от всякога, Преслава и Галена му дишат прахта

Умопомрачително огромна сума ще прибере Криско единствено за месец. Изпълнителят ще трупне в банковата си сметка съвсем 200 бона единствено от участия. В това число не влизат частните изяви на артиста, както и рекламите, където парите, които получава, са още по-сериозни. Дуетната половинка на Слави Трифонов има декларирани към 20 участия за този месец. Хонорарът, против който Криско се разписва, е тъкмо 10 хилядарки. С парите, които взима за два часа, артистът е измежду най-добре платените реализатори у нас.

Зад него остават попфолк певици като Преслава, Галена и други. Цялата сума влиза в джоба на Криско, защото той е самичък управител на компанията си и не дава % от облагата си на шеф, както вършат всички чалга диви. Простата сметка демонстрира, че бившето гадже на плеймейтката Ася Капчикова ще изпълни джобовете с още 200 000 лв.. Откакто направи дует със Слави, Криско е още по-търсен.

Песента " Гледай по какъв начин се прави " е цялостен шлагер и всяка дискотека желае рапърът да я изпее онлайн, тъй като знае, че облагата от присъединяване на артиста е обезпечена. Графикът на 30-годишния музикант за цялото лято е препълнен и той съвсем няма да има почивен ден. Криско е наясно, че би трябвало да яхне вълната, до момента в който е във напредък. Отсега той е декларирал участия в редица нощни заведения по морето, като изявите му са съвсем всяка вечер. Той ще се лиши от екскурзии до екзотични дестинации, с цел да може да припечели колкото се може повече пари, написа " България Днес ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР