Умопомрачителни глоби раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов, пише

...
Умопомрачителни глоби раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов, пише
Коментари Харесай

Вижте с какви глоби Слави реже екипа си за гафове

Умопомрачителни санкции раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов, написа „ Уикенд ”. Шоуменът, който от 18 години радва феновете на Би Ти Ви, е въвел строги правила за екипа си и всеки, който волно или несъзнателно ги потъпче, заплаща 200 лв. за неблагоразумието си.

„ Слави е непоколебим, само че обективен началник ”, разискват го в телевизионните среди. Повод за мненията е фактът, че санкциите били идентични за всички без значение с какъв статус са в шоуто на Трифонов. Наказанието било без оглед и на сериозността на провинението. Отделно разглеждал всяка молба за овакантяване като изменничество и откакто я подписвал, избягвал всевъзможен контакт с подателя й.

Рекордьори по санкции били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които от дълго време не са в екипа на Дългия. Те били наказвани най-малко по един път в седмицата. Въпреки това не го приемали трагично, обръщали го на подбив, описват хора от екипа. Санкциите постоянно били и към сценаристите. Слави постоянно си наумявал, че те пишат тъпи смехории и кастрел от заплатите им. Неотдавна тлъста санкция отнесла беквокалистката на бенда Невена Цонева. Певицата бе поканена като посетител дружно с колежката си Лилия Стефанова в рубриката „ Нещо персонално ”. Улисана в истории за студентските си години, Невена напсува в ефир. „ Ей в този момент си *ба мамата ”, изцепи се Цонева. Заради нецензурните думи шоуто било санкционирано от Съвет за електронни медии. За Трифонов не било проблем да извади парите от джоба си, само че изискал да даде урок на Невена и ги удържал от заплатата й. „ Вече си обществена персона, би трябвало да се съобразяваш ”, порицал я шоуменът.

Че водещият е въвел строга наказателна, само че и поощрителна система в предаването си, разкри преди време някогашната беквокалистка в „ Ку-ку бенд ” Алекс Раева. Певицата, с която Дългия имаше продължителна любовна спекулация, призна въпреки всичко, че санкциите, които е отнасяла от строгия Трифонов са я създали по-дисциплинирана. Жестоки санкции е плащал горе-долу всеки от екипа на Слави. Именно това е и повода да си тръгне Любо Нейков. Той постоянно отнасял наказания по 100-200 лв.. Решението си да се раздели с Дългия артистът взел по време лятната почивка на „ Шоуто на Слави ” след шестия сезон.

Трифонов освен че налагал стоманени наказания, само че и обилно поощрявал всеки от екипа си, когато му даде мотив. Въпреки шегите във връзка стиснатия му манталитет преди всяка Коледа, Слави връчвал плик с пари на всеки от екипа си. Той обичал да изненадва с дарове подчинените си. Най-щедър бил към любимците си от „ Ку-ку бенд ”. Преди 4 години шашнал Годжи и Цветан Недялков с великодушния си подарък – особено направени китари за по 8000 евро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР