Умните крушки от серията се свързват сами към домашната Wi-Fi

...
Умните крушки от серията се свързват сами към домашната Wi-Fi
Коментари Харесай

TP-Link Kasa Smart – интелигентно осветление за дома

Умните крушки от серията се свързват сами към домашната Wi-Fi мрежа и разрешават гъвкава конфигурация на параметрите съгласно потребностите на потребителя

Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки усещането, че домът е обитаем, когато действително сте на отмора

Умният дом към този момент не е благопожелание за бъдещето, а действителност за доста хора по света, с помощта на все по-усъвършенстваните смарт устройства, предлагани от разнообразни производители. Компанията TP-Link , да вземем за пример, пус на неотдавна серия интелигентни крушки Kasa Smart , които разрешават гъвкаво ръководство на параметрите и внасят повече цвят в дома.

KL110 – димируеама крушка Kasa Smart

Интелигентната крушка KL110 се свързва сама със предпазената Wi-Fi мрежа на дома, без да е нужен смарт хъб или в допълнение съоръжение. Крушката разрешава конфигурация на яркостта съгласно осъществяваните действия, а потреблението е сертифицирана с енергиен клас A+.

Диминруемата интелигентна крушка KL110 е сертифицирана с енергиен клас A+

Потребителите могат да контролират яркостта на KL110 от всяко място, посредством приложението Kasa Smart. Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки усещането, че домът е обитаем, когато действително сте на отмора.

Светлината може да се управлява и посредством лесни гласови команди – KL110 е съвместима с известните гласови помощници Amazon Alexa, Гугъл Assistant и Microsoft Cortana.

Умната крушка TP-Link KL110 се предлага на българския пазар на целесъобразна цена от 49,90 лева с Данък добавена стойност.

KL120 – с регулируема цветна температура

Можете да управлявате интелигентната крушка KL120 от всяко място посредством смарт телефон, като употребявате приложението Kasa Smart или настройвайте нюансите на бялото посредством гласови команди благодарение на Amazon Alexa, Гугъл Assistant или Microsoft Cortana.

Умната крушка може да се ръководи комфортно през мобилно приложение

Функцията Auto White (Автоматично бяло) разрешава на крушката да контролира яркостта си по този начин, че да пасва на естествената светлина когато и да е на деня, създавайки по-приятна атмосфера в дома. Крушката може да се свърже независимо с Wi-Fi, без нужда от смарт-хъб или в допълнение съоръжение.

Умната крушка TP-Link KL120 е налична на нашия пазар на целесъобразна цена от 57,90 лева с Данък добавена стойност.

KL130 – многоцветна крушка Kasa Smart

Интелигентната крушка KL130 е предопределена за консуматори, които желаят да внесат повече цвят в живота си. Можете да измененията интензитета на светлината и цвета на крушката, съгласно потребностите си – да създадете подобаваща атмосфера за празненство, за гледане на филм или за по-спокоен нощен сън.

Интензитетът на светлината и цветът на крушката могат да се трансформират съгласно предназначението

Крушката може да се ръководи отдалечено от приложението Kasa Smart, в това число да се настройва за автоматизирано включване и изключване, без значение къде се намирате.

Моделът разполага още с функционалността Auto White и може да се свърже независимо с Wi-Fi, без нужда от смарт-хъб или в допълнение съоръжение.

Умната крушка TP-Link KL130 се предлага на целесъобразна цена от 73,90 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР