Умните хора живеят в безпорядък Ако всичко това се отнася

...
Умните хора живеят в безпорядък Ако всичко това се отнася
Коментари Харесай

Умните хора живеят в безпорядък, ругаят и си лягат късно

Умните хора живеят в хаос

Ако всичко това се отнася за вас, тогава най-вероятно сте доста интелигентен човек.

Колко постоянно ругаете? Критикуват ли ви за безпорядъка в спалнята? Лягате ли си късно? Разбира се, това са неприятни привички, обаче, вярвате или не, те демонстрират висока просветеност и почтеност. Заинтригува ли ви? Прочетете, с цел да разберете повече.

Умните хора ругаят повече
Една дребна промяна – всичко зависи от времето и събитията. Струва си да се разбере, че умните хора могат да употребяват тези думи, с цел да изразят своята позиция. Нещо повече, те го вършат, с цел да опишат дейности, събития, усеща и мисли.

Според изследванията способността за потребление на хули е обвързвана с владеенето на езика и богат речник. Това има смисъл, нали?

Умните хора си лягат късно
Според изследвания хората с коефициент на просветеност над 123 години си лягат към 12:30.

Те се приспособяват бързо
Умните хора се приспособяват по-добре и по-бързо към измененията спрямо другите.

Те обичат да вземат решение проблеми
Ако харесвате кръстословици и задания, харесвате чувството, което се появява при решение на проблем, тогава най-вероятно сте доста интелигентен човек.

Те се стремят към неповторими решения и хрумвания
Както споделя Айнщайн, същинският симптом, че някой е интелигентен, не се възприема от неговите познания, а от въображението му.

Те одобряват неуспеха като урок
Това е линия на доста умните хора. Те постоянно виждат в себе си всичко позитивно и се пробват да извлекат всичко допустимо от него. Те се учат от грешките си.

Те също са доста морални
Както споделя Мартин Лутър Кинг, образованието би трябвало да научи човек да мисли сериозно и интензивно. Интелигентността и характерът са задачата на образованието.

Те са неорганизирани
Следващия път, когато някой се оплаче от мръсната ви къща и ви подсети, че би било хубаво да почистите, не забравяйте, че това е присъща линия на образован човек.

Заключение
Умните хора работят, вземат решение проблеми и мислят друго. Те подценяват ежедневните проблеми, като да вземем за пример да са чисти и да следват график.

Вижте още: Великденски козунак – зарадвайте околните си с тази рецепта!

Така те имат свободата да бъдат по-креативни и ефикасни. Като цяло интелигентният човек псува като моряк, прекарва нощи в мръсни питейни заведения и основава същинско творчество.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР