Умните градове са добра перспектива за градската среда, но все

...
Умните градове са добра перспектива за градската среда, но все
Коментари Харесай

Арх. Емил Василев: Умните градове са добра перспектива, но все още са далеч от реализацията

Умните градове са добра вероятност за градската среда, само че към момента е надалеч от реализиране, сподели в предаването " 12+3 " проектант Емил Василев , който е и някогашен основен проектант на Стара Загора:
Нито един проблем, който е обвързван с урбанизацията на популацията, не може да бъде обсъждан едностранно. Той постоянно има положителни, само че има и не толкоз положителни неща. Ето по тази причина като международна наклонност е да се поява така наречен умни градове.  Това е една доста добра вероятност, само че към момента доста далечна от нас, защото мъчно се поддават на организация огромни човешки маси.

Според арх. Василев гетата са проблем в града:

Гетата основават и спомагателна проблематика, които ние не сме подготвени да посрещнем, камо ли да имаме подготвени решения за това, тъй като това е предизвикването на последните години. Аз съм надълбоко уверен и имам вяра, че и държавните управления, и районните управляващи малко или повече ще придобият опит и ще съумеят по избран метод най-малко да създадат опит да интегрират тези общества.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР