Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който

...
Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който
Коментари Харесай

Xiaomi Viomi SE на „гореща” цена за BlackFriday уикенда


Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който държи на чистотата в дома си

Един от най-желаните уреди за разчистване на дома – роботизираната прахосмукачка Viomi SE – се предлага на понижена цена в огромния онлайн магазин Geekbuying за уикенда на „ Черния петък ” . Моделът, маркетиран от Xiaomi, съчета 2-в-1 функционалност – изсъхнало и мокро разчистване – и улеснява потребителите с редица интелигентни функционалности.

BlackFriday цената на роботизираната прахосмукачка сега е €279,49, като понижението е годно при потребление на ваучър за отстъпка black5. Това е единствено един от многото смарт уреди за дома, които се оферират на понижени и промоционални цени в границите на огромна акция. Акцентът предстоящо е върху уредите за разчистване – в офертите попадат голям брой прахосмукачки, включително ръчни и изцяло автоматизирани, уреди за фитнес и здравословен живот, осветителни тела, джаджи и аксесоари за персонална грижа, артикули за здравето и други

Огромно многообразие от артикули за умния дом са налични на Black Friday цени този уикенд

Какви са опциите на Viomi SE? Това е робот 2-в-1, който поддържа изсъхнало и мокро разчистване, като предлага всмукателна мощ 2200Pa, лазерна навигация и издръжлива литиево-йонна батерия 3200 мАч, създадена от Samsung, за работа в продължение на 120 минути и разчистване на пространства с повърхност от 200 кв. метра с едно зареждане.

се задвижа от японски безчетков мотор с огромна мощ. Обновеният вентилатор със скорост на въртене 1500 об./мин. усъвършенства успеваемостта на разчистване. Усъвършенстваната LDS система за навигация изготвя бързо прецизни карти на пространствата и благодарение на изкуствен интелект роботът избира оптималния маршрут за разчистване, заобикаляйки наново обхождане на едни и същи стаи, без да се губи по пътя.

Viomi SE употребява лазерна система за картографиране и AI логаритъм за ориентиране

Прахосмукачката е съоръжение с набор от 12 високочувствителни датчика, които наблюдават разнообразни индикатори на окръжаващата среда, с цел да оказват помощ на смарт уреда да заобикаля трудностите по пътя си и да работи точно и интелигентно. Освен това японските гуми на робота са устойчиви на изхабяване и му разрешават да преодолява безпроблемно трудности с височина до 2 см.

Устройството има огромен 300 мл контейнер за вода и кутия за прахуляк с размер 200 мл, в която събира прахуляк, косми, частици и други отпадъци от пода. AI логаритъм симулира ръчно и в двете посоки разчистване, с цел да може роботът да обхване компактно цялата повърхност на пространствата. Вградената електроника контролира точно водата при мокро разчистване.

Viomi SE почиства точно прахуляк, косми и дребни частици от подове с разнообразни настилки

Xiaomi Viomi SE може да се управлява отдалечено благодарение на смарт телефон и мобилно приложение – да вземем за пример, за обмисляне на почистването на обособените стаи и пространства на жилището. Предвидени са също варианти за задаване на виртуални стени и площи, които не би трябвало да се почистват. И най-после, в случай че батерията се разреди по време на разчистване, роботът се презарежда автоматизирано и продължава чистенето от мястото на спиране.

С всички тези благоприятни условия, коства сега €279,49 при потребление на ваучър за отстъпка black5 в онлайн магазина Geekbuying. Прахосмукачката се доставя от склад в Чехия, като това на процедура не я оскъпява (цената за доставка до България е $0,85 посредством CZ DHL Express).

Viomi SE има огромна всмукателна мощ и поддържа изсъхнало и мокро разчистване

Роботизираната вакуумна прахосмукачка Viomi SE е един от многото артикули в BlackFriday акцията за. Освен понижени цени, световният онлайн магазин предлага този уикенд и благоприятни условия за прилагане на ваучър BLACK5 за 5% отстъпка , според от цената на поръчката, само че не повече от $15. Повечето артикули се доставят от европейски хранилища, с което могат да се избегнат спомагателни митнически такси и също така доставките са по-бързи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР