Умна, красива, талантлива – това е актрисата Гергана Стоянова, позната

...
Умна, красива, талантлива – това е актрисата Гергана Стоянова, позната
Коментари Харесай

Разностранен талант: Гласът от GPS-а Гергана Стоянова започн...

Умна, красива, надарена – това е актрисата Гергана Стоянова, позната на множеството хора като гласът на GPS-а и освен, той звучи и в голям брой дублажи на филми и сериали. Разпознаваем е даже за незрящи.
„ Случвало се е на улицата някой незрящ да ме чуе и да попита: Може ли да ви огледам? След което стартира да опипва лицето ми “ – описа преди време актрисата, представена от Vihrogon.

Малко позната детайлност от живота й и много надалеч от дългогодишните занимания като актриса, водеща и „ златен глас “ е обстоятелството, че е приключила фешън текстил и е почнала като шивачка.



Самата тя споделя за себе си, че дълги години облеклата, които носи са направени от нея.

„ Преди години имах шивашко ателие и сама шиех съвсем всички облекла, които носех. Честно казано капризите и претенциите по отношение на облеклото ми създаваха същинско премеждие, когато се случваше да опитвам в нещо в магазин “.



Това изненада множеството й фенове, само че пък тя разкри още един от гениите си пред по-широк кръг от хора. Разбира се през днешния ден е доста заета да се занимава с това и за дрешника й се грижат други хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР