„Умирай трудно“ по български Очевидно Бойко Борисов трудно ще пусне

...
„Умирай трудно“ по български Очевидно Бойко Борисов трудно ще пусне
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

„ Умирай мъчно “ по български

Очевидно Бойко Борисов мъчно ще пусне властта. За да се задържи в нея той е подготвен да пожертва даже най-близките си министри, които до наскоро возеше в джипката по пътните градежи. Междувременно почитан народен представител от ГЕРБ – председателката на парламентарната комисия по външна политика Джема Грозданова, напусна Народното събрание без особени пояснения. Неотдавна тя е била видяна на обществена колекция на Цветан Цветанов.

Без промени ще чакаме дълго в еврочакалнята

Новината за приемането на България във валутния механизъм ERM II и европейския банков съюз пристигна в размирно време и бе посрещната със удовлетворение, само че без фанфари.

Премиерът Борисов свика къс брифинг с присъединяване на финансовия министър и шефа на централната банка, в който вкара цялата предистория и картина на триумфа. Благодари, несъмнено, и на всички съдействали за постигането на този триумф.

Радостта от безспорно значимото външнополитическо достижение обаче бе къса, след което министър председателят бързо се потопи във вътрешнополитическите проблеми.

,,Петата колона " на ГЕРБ в Българска социалистическа партия

Култовият филм „ Спасяването на редови войник Райън” безусловно бледнее пред драмата, която се разиграва у нас със спасяването на Бойко Борисов и неговата власт. В деяние се пускат всички вероятни способи, с цел да бъдат омаловажени гражданските митинги. В отбрана на държавното управление се впрягат кохорти от платени политолози, социолози, антрополози и всевъзможни други...лози, които обикалят медиите, венцехвалят ръководството и громят всички негови критици, обяснявайки какъв брой ужасно ще стане, в случай че бъде свален кабинетът.

БДЖ наема 10 остарели локомотива, вместо да си купи 5 нови

Две плюс две постоянно би трябвало да бъде равно на четири, сочи обикновената аритметика. Явно обаче тя не важи за управлението на „ БДЖ – Пътнически транспорти “, съгласно което е по-добре човек да е виновен наемател на вехти возила, в сравнение с да е горделив притежател на чисто нови машини.

Как Ангелкова си оскъпи турзастраховките

В края на предходната година министърката на туризма Николина Ангелкова сигнализира за рисково ниските застрахователни предели на полицата „ Отговорност на туроператора”.

Тя си „ пожела” застрахователите да създадат по този начин, че ангажираността им да нарасне в цифрово изражение. И не щеш ли желанието й се сбъдна – лимитите на отговорност се подвигнаха, а дружно с тях и застрахователните награди – до 20 пъти!

Патриотите зад ЧСИ против колекторите

Петнайсет депутати от парламентарната група на "Обединени патриоти ", отпред с водача на НФСБ Валери Симеонов,сбъднаха детската фантазия на частните правосъдни реализатори за въвеждане на законова процедура, въз основа на която да поемат доброволното извънсъдебно събиране на задълженията.

Васил Левски е бил публикуван още преди Арабаконашкия грабеж

Проф. Митев, характерната ни народна власт е в нормалното си състояние – оцапана с тиня, компромати и корупция. И няма по-състоятелен аршин, който може да ни смири и пречисти, от най-безспорната фигура в нашата история – Апостола Васил Левски. Какви нови обстоятелства и условия излязоха нескрито в последните месеци? Вие неотдавна отбелязахте, че за Левски повече не знаем, в сравнение с знаем.

За страдание е по този начин, изключително доколкото огромна част от активността на Васил Левски минава под сянката на конспирацията и това води до много бели полета в биографията му. Документът е главно историческо градиво. Когато го няма, се раждат митовете и легендите.

Удариха и имотните компании на Божков

И Върховната административна прокуратура се включи в ударите против Васил Божков. Очевидно магистратите са се сетили, че тъкмо в този момент е моментът и те да ударят едно кроше в гърба на предприемача, упрекнат задочно в голям брой грехове.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР