"Умирай трудно" е най-многократно гледаният филм за всички времена според

...
"Умирай трудно" е най-многократно гледаният филм за всички времена според
Коментари Харесай

Умирай трудно е гледаният филм за всички времена - slava.bg

"Умирай мъчно " е най-многократно гледаният филм за всички времена съгласно ранглиста на английската NOW TV.

Екшънът от 1988 година с присъединяване на Брус Уилис и Алън Рикман, следван от "Мръсни танци " и "Магьосникът от Оз ", са най-популярните филми, към които феновете се връщат още веднъж и още веднъж, сочат резултатите от изследване на стрийминг услугата.

Британците са гледали всеки от трите кино лентата по дванадесет пъти.

Филмите от поредицата "Междузвездни войни " също са измежду изключително известните измежду аудиторията. "Междузвездни войни: Епизод IV - Нова вяра ", "Междузвездни войни: Епизод V - Империята отвръща на удара " и "Междузведни войни: Епизод VI- Завръщането на джедаите " са гледани по 11 пъти.

По 10 пъти са гледани "Цар Лъв ", класиката от 80-те години "Клуб Закуска " и филмът мюзикъл "Звукът на музиката ".

Изследването демонстрира още, че британците са гледали два пъти повече филми от нормалното по време на карантината, като са прекарали приблизително 39 дни за година в следене на кино поредици, филми и стратегии, предава Българска телеграфна агенция. Оказало се също, че доста британци гледат обичаните си излъчвания в банята или в тоалетната.

"Нищо не може да те накара да се отпуснеш и да се почувстваш носталгично по този начин, както остаряла кино класика, по тази причина не е изненада, че ние, британците, се любуваме още веднъж и още веднъж на обичаните си филми, даже и от ваната ", сподели Марина Сторти, ръководещ шеф на NOW TV.

Сред другите най-често гледани филми от британците са "Ловци на духове ", "Роки ", "Смъртоносно оръжие ", "Топ гън ", "Хари Потър и философският камък ", "Кръстникът ", "Челюсти ".

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР