Умира се от коронавирус, а не със коронавирус. Това каза

...
Умира се от коронавирус, а не със коронавирус. Това каза
Коментари Харесай

Експерт: Умира се от коронавирус, а не със коронавирус

Умира се от ковид, а не със ковид . Това сподели проф. Ива Христова, зам.-директор на Националния център по заразни и паразитни заболявания.
Умират от ковид или с ковид – мощно експертно противоречие с Мутафчийски и СЗО
Контролът не го изпускаме, само че е време да се отнесем по-сериозно към личното си държание. Да не бъдем безотговорни, а да знаем, че рискуваме да разболеем освен себе си, само че и нашите близки. И не става дума за това, че разхлабването на ограниченията докара до нарастване на случаите на ковид, а става дума за това, че някак си разхлабването на ограниченията се схвана като неналичието на нужда от ограничения , т.е. докара до цялостното им отказване, разяснява тя.
Манипулативно ли е да се споделя, че умираме от ковид - отговорът на Мутафчийски
Въпрос на персонална отговорност на всеки е да вземем за пример да носи маска, когато поддържа връзка с някой различен, да бъде на отдалеченост най-малко 1,5 - 2 м, да заобикаля събиранията на доста хора, където и да е по каквито и да е случаи. Защото ето последните случаи от баловете, от пътувания, това са обикновени неща, които повтаряме и на хората им омръзна и някакси го неглижират, само че вирусът настава. Той е към нас и към този момент съвсем няма човек, който да няма към себе си някой, който да се е разболял . И от ден на ден ще има такива. Защото не става дума тук за температура и изнемощялост, което минава за няколко дни, а става дума за зной, което към този момент провокира по-голяма паника, предизвести Христова
Кой умира и кой оцелява при COVID-19?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР