Уменията на Григор Димитров, правещи го един от най-атрактивните играчи

...
Уменията на Григор Димитров, правещи го един от най-атрактивните играчи
Коментари Харесай

Григор с 3 изпълнения в Топ 20 на най-добрите удари и разигравания за последните 10 години

Уменията на Григор Димитров, правещи го един от най-атрактивните играчи в ATP тура, бяха оценени уместно от Tennis TV. 28-годишният хасковлия откри място в класацията за Топ 50 на най-хубавите осъществявания и разигравания в тура за последните 10 години не с едно, не с две, а с цели три свои точки. Трябва да се означи, че и трите точки, в които Григор излиза победител след страхотни отигравания, са в Топ 20.



На влиятелното трето място е класиран феноменалният удар зад тила на Григор, с който той изненада сърбина Виктор Троицки в мача посред им в Базел през 2012 година. На 11-а позиция е сложена двойната доза удари сред краката на Димитров против американеца Джак Сок от шампионата в Стокхолм през 2014 година, а под номер 19 се намира изумителната точка, която българинът изигра с английската звезда Анди Мъри в Акапулко, още веднъж през 2014.


На второ място е класирано осъществяване на уругваеца Пабло Куевас против немската звезда Саша Зверев, а победител е французинът Гаел Монфис с това, което съумява да сътвори в мач против унгареца Мартон Фучович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР