УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" получи дарение от 500 контейнера за

...
УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" получи дарение от 500 контейнера за
Коментари Харесай

Гоцеделчевско предприятие дари 500 контейнера за опасни отпадъци на "Пирогов"

УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов " получи подаяние от 500 контейнера за рискови боклуци. Те са част от дарението, което направи "Пиринпласт “ АД - град Гоце Делчев, през Министерство на околната среда и водите.

Българският производител подари 5000 от своите контейнери за еднократна приложимост за предпазване и транспортиране на рискови болнични боклуци.

Дарението се разпределя през Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС) по отношение на ограниченията, които се подхващат от Министерство на околната среда и водите в изискванията на изключително състояние сред болнични заведения, в които се лекуват инфектирани с КОВИД 19 както следва:
1000 броя на Военномедицинска академия 500 броя за УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ 500 броя за болница „ Майчин дом “ 1000 броя за ПУДООС 500 броя за Медицински институт на МВР 500 броя за УМБАЛ „ Пирогов “ 1000 броя на лечебни заведения, основани в Източна България
"С това подаяние, нашата задача е да ограничим колкото се може повече разпространяването на ковид. Вярваме, че тези контейнери ще предпазят най-много медиците, защото изделието е характерно направено за предпазване на извънредно инфектиран боклук.

В случай на нужда, ние сме отсреща за справяне с казуса за ограничение на ковид и ще се радваме да доставяме непосредствено на българските лечебни заведения ", уточни маркетинговият шеф на предприятието Николета Тадаръкова.

"Дарението е значимо за активността ни, обвързвана със болестта COVID-19. Благодаря от името на всички сътрудници, които работят безрезервно и самоотвержено в режим 24/7! ", сподели изпълнителеният шеф на "Пирогов " проф. доктор Асен Балтов при получването на дарението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР