УМБАЛ “Софиямед, част от най-голямата група частни лечебни заведения в

...
УМБАЛ “Софиямед, част от най-голямата група частни лечебни заведения в
Коментари Харесай

„Софиямед“ е официален партньор на Sofia Open за четвърта поредна година

УМБАЛ “Софиямед ”, част от най-голямата група частни лечебни заведения в страната – „ Булфарма “, за четвърта поредна година е формален медицински сътрудник на влиятелния шампионат от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) – Sofia Open 2023, оповестяват от болничното заведение.

Едно от най-значимите спортни събития в България ще посрещне елита на международния тенис за осми следващ път от 4 до 11 ноември в София.

„ Софиямед “ ще обезпечи провеждането на Sofia Open посредством медицински екипи, които ще бъдат на терен по време на мачовете на корта. Лечебното заведение е дълготраен сътрудник на Българската федерация по тенис и се е грижило за здравното застраховане на редица спортни събития у нас през последните 11 години.

„ За нас е чест, че за поредна година ще се грижим за здравното обезпечаване на едно от най-престижните спортни събития у нас. Радваме се, че уредниците на интернационалното съревнование ATP SOFIA OPEN и Българската федерация по тенис ни се довериха още веднъж. Гаранция за нашето сполучливо съдействие е дългогодишният опит на екипите ни в обезпечаването на спортни надпревари с национално и интернационално присъединяване. В наше лице екипът на SOFIA OPEN може да разчита на приближен сътрудник “, разяснява управлението на „ Софиямед “.

За поредна година част от екипа на SOFIA OPEN като основен доктор е и проф. доктор Георги Попов, д.м.н., шеф Клиника  в УМБАЛ „ Софиямед “.

" За мен е чест, че към този момент 8 години съм част от организацията по осъществяване на шампионата на ATP в София, касаеща здравното облужване на всички задгранични и български топ тенисисти. Благодаря им за доверието, както и за това, че за поредна година болница „ Софиямед “, от чийто екип имам достойнството да бъда, е определена за формален медицински сътрудник на турнирa “, разяснява проф. Попов.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР