Умъртвяването на животните в Южна България стана като наказателна акция

...
Умъртвяването на животните в Южна България стана като наказателна акция
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Умъртвяването на животните беше като наказателна акция

Умъртвяването на животните в Южна България стана като наказателна акция в очите на хората. Аз няма да разясня тематиката в този момент, тъй като за мен най-важно е да се подсигурява здравето на хората там. Ще изчакам европейската експертиза, само че неприятното е че през тези дни аз имах чувството за липса на страна. Това сподели във Велико Търново вицепрезидентът на България Илияна Йотова.

Тя разяснява още, че е видяла една страна, която се отнася към своите жители като с жители, осведоми Българска телеграфна агенция.

"Отиват, вършат някакви доста радикални ограничения, не изясняват на хората нито рисковете, нито заплахите, нито им се дава някаква вяра, че когато тези дейности бъдат осъществени, те ще бъдат обезщетени. Всичко стана като някаква наказателна интервенция в очите на хората. Това не трябва да се позволява ", съобщи още Илияна Йотова и прикани от тука нататък за цялостна бистрота.

"Аз считам, че, при такива рецесии, беше значимо да се свика даже изключително съвещание на Народното събрание, да се изслушат министрите, да се изслуша управлението на Агенцията за храните или най-малко отрасловата комисия. Защото, когато хората видят обществения ангажимент на страната, когато видят, че някой мисли за решаването на техните проблеми, ще бъдат доста по-спокойни и всички тези страхове, че те ще укриват животни или ще ги придвижват на други места, ще отпаднат. Държавата не беше на мястото ", сподели Илияна Йотова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР