Ултраскъп джип Ламборгини Урус и баровски Ролс Ройс WRITH бяха

...
Ултраскъп джип Ламборгини Урус и баровски Ролс Ройс WRITH бяха
Коментари Харесай

Двама бизнесмени шашнаха Бургас с ултраскъпо Ламборгини и уникален Ролс Ройс СНИМКИ/ВИДЕО

Ултраскъп джип Ламборгини Урус и баровски Ролс Ройс WRITH бяха регистрирани преди няколко часа в КАТ Бургас , написа Флагман.бг.

Колите са благосъстоятелност на известни предприемачи от града. Общата цена на невероятните возила надвишава 1,1-1,2 млн.лева.

"Ламборгини Урос " за 700 000 лв. тунинговаха във Велико Търново

Ламборгини Урус е първата серия джип на известната марка. Бургаският модел е искрящо жълт, колата е създадена през 2019 година. Моделът е с всички екстри, моторът е 8-цилиндров с мощ 650 к.с. Ламборгинито може да се закупи единствено след авансово записване при производителя, тъй като серийното му произвеждане е лимитирано.
 Бургаското Ламборгини Урус е най-луксозното в България
В България има единствено 31 ламборгинита, само че бургаското сигурно е най-луксозното. Най-близо до него като качество и цена се приближава джипа на търновския бизнесмен Николай Широков, който също кара „ Ламборгини Урус “, само че моделът не е с толкоз доста екстри, обясниха за Флагман.бг експерти, познаващи в елементи италианските суперавтомобили. Цената на бургаското „ Ламборгини “ е сред 600 и 650 хил.лева.

От това ВИДЕО боли! Супер скъпо Ламборгини се размаза в стена и към този момент е за боклука

Още нощес колата е шашнала бургазлии, които са я видели на платформа. Джипът е нощувал в центъра на Бургас, в парцел, който се ръководи от новия притежател на „ Ламборгини “-то. Кой е той – очаквайте след минути във Флагман.бг.

Днес обаче това не бе единствената суперскъпа кола, която се записва в КАТ Бургас. Минути преди италианския джип да премине през „ канала “ на пътна полиция, там бе различен първокласен автомобил – Ролс Ройс Writh. Тази кола е на различен доста известен бургаски предприемач. Това е най-скъпият Ролс Ройс в Бургаска област и засенчва всички останали модели.
 Това е мощният Ролс Ройс, който събра погледите в двора на КАТ-Бургас
Колата е с порти вид прилеп, фул екстри, 632 конски сили, а моделът – Writh е най-мощният Ролс Ройс създаван в миналото. Цената на този автомобил, съгласно специалисти е към 550-570 хил.лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР