Ултрамаратонецът Владимир Ставрев завърши успешно 721-километровия пробег по маршрута Дунав

...
Ултрамаратонецът Владимир Ставрев завърши успешно 721-километровия пробег по маршрута Дунав
Коментари Харесай

Владимир Ставрев пробяга 721- километровия маршрут Дунав Ултра

Ултрамаратонецът Владимир Ставрев приключи сполучливо 721-километровия пробег по маршрута " Дунав Ултра ". Предизвикателството стартира преди седмица от видинското село Куделин, а крайната точка на пробега- с.Дуранкулак, община Шабла, бе достигната в неделя- 9 август вечерта.

" С екипа сме доста удовлетворени от това, което постигнахме, тези 7 дни, едно ужасно прекарване. Впечатленията са ми доста позитивни, доста от местата не съм ги посещавал и съм сюрпризиран прелестно какъв брой хубави, спокойни и приятни градчета има. Чисто туристически един регион с доста капацитет.

Като предизвикателство най-трудно беше да се оправя с температурата. На места взехме пръскачка, до момента в който тичахме се пръскахме, с концепцията да се охлажда тялот,о с цел да не прегрее. Не съм си мислил за отричане в нито един миг. Тук има идея, концепция, задача, нещо, в което вярваш, се бориш до края. Сега ще мина процедури за възстановителни разтривки ", разяснява Ставрев пред БНР Видин.

Каузата на пробега бе да се помогне за популяризирането на маршрута и общо над 100 обитаеми места, български села и градове по поречието на Дунав.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР