Ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включи в Sofia Fit Fest

...
Ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включи в Sofia Fit Fest
Коментари Харесай

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев се включва в Sofia Fit Fest 2019 с благотворителна кауза

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включи в Sofia Fit Fest 2019 с благотворителна идея. На 5 и 6 октомври, в границите на фитнес фестивала в зала „ Арена Армеец, на особено конфигурирана машина за гребане той ще гребе без спиране, в продължение на най-малко 12 часа.

Инициативата има за цел да събере средства за създаване на оздравителен център за деца с онкохематологични болести в село Опицвет. Зад плана стои съдружие „ Деца с онкохематологични болести ", което работи за основаването на естествени условия за възобновяване на децата. Към момента е закупен теренът, на който би трябвало да се построи комплекс. Основната цел на идеята е да се усъвършенства обществената акомодация на децата с онкохематологични болести по време на лекуването им и в последващия интервал, както и да се обезпечи помощ за децата и техните фамилии за превъзмогване на прочувствените последици от заболяването.



Екипът на Sofia Fit Fest и Красимир Георгиев поддържат благородната идея в границите на двудневния фестивал, а мотото, зад което застават с общи старания, е „ Който избави един детски живот, избавя целия свят ".

„ Ще се радваме всички - спонсори, участници, изложители, презентъри и посетители на фестивала, да ни поддържат в начинанието, като се включат в благотворителното гребане. Раздвижете се, предизвикайте себе си и преодолейте едно физическо затруднение в името на благородна цел. ", споделиха уредниците на Sofia Fit Fest.

„ Децата са изключителни герои. Духът, който те имат, и трудностите, през които минават, са нещо, което ги трансформира в образец за това по какъв начин в никакъв случай не би трябвало да се отхвърляме да вървим напред, даже когато е тежко. И в случай че аз мога да оказа помощ на някой от тях с това, което върша, то тогава моите старания си заслужават 1000%. ", добави Красимир Георгиев.



Всички участници в Sofia Fit Fest ще имат опцията да премерят издръжливостта си с Красимир Георгиев. За задачата разполагаем ще има три тренажора за гребане, а престрашилите се ще могат да се включат и в тандем с другар.

Средствата, събрани от акцията, ще постъпят в специфична дарителска сметка:
Първа капиталова банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG59 FINV 9150 1314 9187 45
Бенефициент: Сдружение „ Деца с онкохематологични болести "

Тази година фитнес фестивалът ще бъде два пъти по-мащабен, спрямо 2018 година В него ще бъдат показани 35 типа фитнес дисциплини за групови тренировки и ще се включат над 40 от най-успешните и известни фитнес презентъри от целия свят и България. Sofia Fit Fest 2019 ще бъде на повърхност от 2 000 кв.м. открита зона и 1 300 кв.м. закрита част, всяка от които с целодневна дейна стратегия. Посланик на събитието е един от най-успешните и именити спортисти в България - Йордан Йовчев. Той ще се включи в лекторската стратегия, както и с проява на станцията за стрийт фитнес. Към него ще се причислят и спортисти от Клуб по гимнастика и стрийт фитнес „ Street Workout Bulgaria ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР