Улличен дилър от “Столипиново“ и негови снабдители отиват на съд.

...
Улличен дилър от “Столипиново“ и негови снабдители отиват на съд.
Коментари Харесай

Трима на съд след наркосделка за 40 бона край Пловдив

Улличен дилър от “Столипиново “ и негови доставчици отиват на съд. Те са арестувани след договорка за хероин за близо 42 бона, край Пловдив.

Сделката се осъществила на 26 май тази година. Уличният дилър пласирал в квартала си и се зареждал от двама, които живеели в Кърджалийско. На датата той се уговорил с тях да му доставят още стока. Разбрали се да се срещнат в село Поповица след 22 часа. Там комбината му предала близо половин кг хероин, завършено като пресовка, увита с тиксо.

Дилърът от “Столипиново “ взел опиата и го укрил в тавана на колата си. По-късно бил спрян от полицейски чиновници в региона на и надлежно задържан, написа " Марица ".
свързани новини4715на 12.03.2021
Малко по-късно хванали и снабдителите. Така и тримата се снабдяват с обвинявания за дрогата, като единият ще дава отговор и за владеене на противозаконни муниции, скрити в дома и в колата му.

Спрямо тримата в началото е била взета мярка за неотклонение “задържане под стража “. През септември на уличния дилър е била променена от съда в “домашен арест “ по здравословни аргументи, като му е била наложена ограничаваща мярка „ Забрана за овакантяване на рамките на страната “. Ако бъде приет за отговорен, го чакат от 5 до 15 години затвор и санкция от 20 до 100 бона.

Снабдителите могат да лежат сред 2 и 8 години, както и да отнесат санкция от 5 до 20 бона. Наказанието, планувано от закона за нелегално държане на муниции, пък е отнемане от независимост от 2 до 8 години.

Предстои Окръжният в да насрочи разпоредително съвещание по делото.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР