Улиците на Бразилия винаги са били неспокойни. Истинският бич за

...
Улиците на Бразилия винаги са били неспокойни. Истинският бич за
Коментари Харесай

Изненада: Шофьор прегази мотоциклетисти, а от полицията му благодариха за това ВИДЕО

Улиците на Бразилия постоянно са били неспокойни. Истинският камшик за жителите на градовете в страната са хитрите крадци на мотори. Местните поданици се пазят от тях, както могат...

Камерите за наблюдаване на улица в град Сао Пауло, са записали едно такова нахлуване. Две момчета на мотоциклет, въоръжени с револвер, вземат решение да извършат дръзновен грабеж измежду бял ден.

Приближават се до инцидентни минувачи и под опасността на оръжие желаят всички полезности, които имат. В този ден шансът не е бил на страната на бандитите, оповестява Globo.

Работата е там, че преди този момент нападателите са се пробвали да ограбят водача на бял Jeep Renegade, което доста го е ядосало. Той стартира да преследва нападателите и ги настига тъкмо когато се пробват да извършат ново нахлуване.

Най-зле е потърпевш пасажерът на мотоциклета. Момчето е отишло в най-близката болница със строшен крайник, където към този момент го чакали служители на реда.

Шофьорът на автомобила незабавно съобщил, че е блъснал двама крадци и единият от тях има потребност от помощ. В момента се търси вторият мотоциклетист.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР