Улици и алеи без имена създават сериозни неудобства на хората

...
Улици и алеи без имена създават сериозни неудобства на хората
Коментари Харесай

Улици без имена създават неудобства на хората в Русе

Улици и алеи без имена основават съществени неудобства на хората в Русе. Собственици на компании в индустриалната зона край Дунав мост се оплакват, че срещат ежедневни проблеми с институции, комунални сдружения и снабдители, точно поради неналичието на прецизен адрес. Андрей Кючуков потърси безименните улици в Русе.

Русе

От 12 години компанията на Нина Крушева създава за чужбина железни произведения за бита. Официалната ѝ регистрация е на адрес „ Източна промишлена зона ". Без име на улица и без номер.

Нина Крушева, притежател на компания: Фирмата ни е напълно обвързана с експорт и е доста мъчно, когато насочваме камиони да идват при нас за товарене, разтоварване, както и когато имаме спедиторски колета и изобщо като цяло връзката е сложна.
Това важи и за други предприятия в региона на Дунав мост.
Иво Пазарджиев, общински консултант: Около ТЕЦ-а има както жилищни здания, по този начин и компании, които са разположени на бул. „ България ", а тези компании са извънредно надалеч от въпросния бул..
Затова общински съветници предложиха две от улиците в този регион да носят имената на алпинистите Христо Проданов и Людмил Янков. А на Боян Петров трябваше да се кръсти улица в един от старите квартали на града - „ Здравец ". Незнайно за какво жилищните блоковете по нея са регистрирани на прилежащи пресечки. Работна група от експерти ще преброи безименните улици в Русе и ще предложи разновидности за кръщаването им най-късно до юли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР