Улица в Перник, на която е позволено паркирането и от

...
Улица в Перник, на която е позволено паркирането и от
Коментари Харесай

Улица в Перник ежедневно вдига кръвното на шофьори

Улица в Перник, на която е разрешено паркирането и от двете страни, става мотив за всекидневни разпри сред водачи. За това алармира четец на news.bg , който живее на улицата и всекидневно става очевидец на кавги.

Става въпрос за улица " Васил Левски " .

Според сигнала от към 3 години, след ремонт в региона на площад " Кракра " и построяването на нова улица, трафикът се е нараснал доста. След ремонтните действия се оказало, че паркирането по улицата е разрешено и от двете ѝ страни , което извънредно доста затруднило разминаването на коли.

Поради това жителят моли Община Перник да предприеме ограничения за решаването на казуса - или да се забрани паркирането от едната страна, или в региона по-скоро да се вкара " Синя зона ".

По думите на жителя урегулирана по този метод улицата става мотив за рискови обстановки всеки ден - колите се разминавали извънредно мъчно, като от време на време чакането достигало до 10 минути. Скандалите също били всекидневие, а клаксоните не стихвали.

В допълнение към това предложение жителят предлага на общината в Перник също по този начин да намерения за построяването на интернет контактен център, който да прави сигнализирането и решаването на такива проблеми по-лесно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР