Улица „Шейново“ се намира в централната част на Бургас. Частта

...
Улица „Шейново“ се намира в централната част на Бургас. Частта
Коментари Харесай

Централна улица в Бургас се нуждае от спешен ремонт

Улица „ Шейново “ се намира в централната част на Бургас. Частта и от постройката на операта, зад дома на културата ДНА, в посока учебно заведение „ Иван Вазов “, не предстои на коментар.
Освен, че е разрушена и сложна за предвижване, тя крие и още трудности. Пешеходци и водачи са обезпокоени по какъв начин ще минават по нея през зимата. И най-малкото заледяване прави паветата хлъзгави и рискови .

Друга неприятна специфичност на тази част от улица „ Шейново “ са неравните тротоари. Преминаването по тях е тестване през всички сезони , само че то се ускорява след първия паднал сняг. Хората, които минават за първи път по вълнообразните тротоари, могат в действителност да пострадат.

Живеещите в региона не си спомнят по кое време за финален път този сектор е бил ремонтиран . Освен децата, които минават по правата на път за учебно заведение, възрастните хора и живеещите в околните блокове, има още един поток от минувачи. Това са посетилите на постановките на операта или другите прояви в ДНА.

Интересен е и фактът, че тази част от улицата се употребява от водачите, които излизат от платения общински паркинг, който се намира под постройката на бургаската опера.
Actualno.com ще насочи въпрос към виновните институции на община Бургас - докога улицата ще е в този си тип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР