Улики, скрити в наскоро намерена картина, доказват, че художникът вероятно

...
Улики, скрити в наскоро намерена картина, доказват, че художникът вероятно
Коментари Харесай

Падна голяма тайна, картина разкри кой е Джак Изкормвача!

Улики, скрити в неотдавна открита картина, потвърждават, че художникът евентуално е известният сериен палач Джак Изкормвача, написа в. „ Сън”, представен от БГНЕС.
Писателят Пол Кристиан твърди в най-новата си книга, че творбата на викторианския художник и обвинен за убийствата – Уолтър Сикерт, евентуално ще се окаже основна за разкриването на това кой е мъжът, ужасил Източен Лондон през 1888 година
Картината била изпратена на Кристиан през 2013 година от Алпер Хюсейн – колекционер от Есекс. На нея е нарисувана улица в Лондон, на която се виждат три силуета. Предполага се, че те са на Джак Изкормвача и две от неговите жертви – Мери Кели и Марта Табрам.
Проститутката Мери Кели публично е петата и последна жертва на серийния палач. Мнозина откриватели на този интервал обаче настояват, че има и шеста - точно Марта Табрам, която е намушкана с нож 39 пъти. На картината се вижда и годината – 1888-ма, в която серийният палач прави ужасяващото си действие.
На гърба на творбата има схема на фигура, която наподобява на полицейския комисар сър Чарлс Уорън, разследвал закононарушенията на Джак Изкормвача.
Мнозина обаче не имат вяра, че Сикерт е същинският Джак Изкормвача, макар че художникът самичък твърди приживе, че е обитавал в квартирата на килъра, Той рисува и картина, озаглавена „ Спалнята на Джак Изкормвача”, на която изобразява и самия себе си.
През 1888 година Джак Изкормвача лишава живота на минимум пет проститутки в региона на Уайтчапъл. Убийствата са осъществени по изключително нечовечен метод и носят отличителния почерк на килъра – той прерязва гърлата на дамите и по-късно обезобразява до неразбираемост телата и лицата им. Заподозрени са доста мъже, само че управляващите по този начин и не съумяват изрично да посочат причинителя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР