Улично куче е нападнало и нахапало до кръв млада жена

...
Улично куче е нападнало и нахапало до кръв млада жена
Коментари Харесай

Улично куче нахапа до кръв млада жена



Улично куче е нападнало и нахапало до кръв млада жена в Пазарджик. Инцидентът е станал в региона на моста на Марица, описа в обществените мрежи потърпевшата – Мануела Ферер. На излизане от блока, в който живее, на ул. „ Георги Сава Раковски “ тя била нападната от две бездомни животни. Едното я захапало първо за дясната ръка. В опит да се отбрани го ритнала, само че тогава пък била захапана и по десния крайник.

Жената е със съществени разкъсвания и по двата крайника. Притичали се на помощ съседи я закарали до Спешна помощ, където раните били промити и превързани. Поне към този момент Мануела е твърдо решена да си търси правата в съда.

Не излиза наяве за какво бездомното куче е нападнало човек. От мнения на консуматори обаче се схваща, че това не е пърият подобен случай в Пазарджик. Граждани разказват по какъв начин са били хапани или гонени от глутници. Сигналите са за разнообразни региони на града – КАТ, „ Ставропол “, както и за предходни сходни случаи към моста на Марица.

Жители на града за следващ път показват мнение, че в Пазарджик би трябвало да има подслон за безпризърните животни, където да бъдат прибирани и кастрирани. От друга страна обаче не липсват и очевидци на „ кучешкия туризъм “, виждали с очите си по какъв начин коли и бусове докарват неизвестно от кое място цели нови глутници четириноги и ги пускат в града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР