Уличният стил успешно завладя модния свят и намери своето място

...
Уличният стил успешно завладя модния свят и намери своето място
Коментари Харесай

Лили Иванова и уличната мода

Уличният жанр сполучливо завладя стилния свят и откри своето място в сбирките на редица известни и скъпи марки. Тази наклонност не подминава и нашата страна. Най-новият градски бранд носи името КРИСТАЛ.

Първото, което се сещаме е емблематичната градинка в центъра на София, която нямаме самообладание да бъде ремонтирана, с цел да стане още веднъж събирателен пункт на евентуални клиенти на КРИСТАЛ, и освен. Именно това място дава името на марката.

Марката е основана от Мартен Роберто и Никола Владимиров. Те са моторът на концепцията за пробна сбирка облекла, която да е против трендовете и това, което се предлага на всеобщия пазар.
 Снимка 410613

И двамата имат своето виждане за мода, което пресъздават посредством КРИСТАЛ - махленски жанр, смесен с типичен градски силуети. Идеята за това начинание се ражда още през 2017 година, само че чак през днешния ден виждаме нейния заключителен резултат.

Роберто и Владимиров желаят името на марката да се свързва със жанр, класа, протест и безвремие. Със сигурност обаче преди всичко ще я свързваме с Лили Иванова. Естрадната изпълнителка е харесала стилната концепция и взема решение да я поддържа. Така влиза в ролята на фотомодел пред обектива на Диляна Флорентин.
 Снимка 410612

Иванова театралничи с оувърсайз суитчър, тениска и панталон. Изпълнителката ни показва една част от общо осемте монохромни продукта, с които започва КРИСТАЛ. Материите, кройките, шевовете и печатите са определени от Мартен и Никола, а ние нямаме самообладание да забележим кой ще промотира останалата част от сбирката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР