Улични кучета убиха шест деца през последната седмица в Северна

...
Улични кучета убиха шест деца през последната седмица в Северна
Коментари Харесай

Улични кучета убиха шест деца в Индия

Улични кучета убиха шест деца през последната седмица в Северна Индия. Ужасените локални поданици не пускат децата си да излизат и убиват всяко улично куче. Най-малко 24 деца са ранени при набези на кучета, осведоми АП.

Загиналите деца в и към град Ситапур, щат Утар Прадеш, са на възраст сред 5 и 12 година, оповестиха от полицията. Много от нападенията са станали, когато децата са събирали манго или са напускали домовете си, с цел да употребяват външни тоалетни. Според управляващите 12 деца са убити от кучета в региона от ноември 2017 година.

По улиците на Индия има милиони бездомни кучета, в това число и в най-модерните квартали. Докато пострадванията от кучета са постоянно срещано събитие в страната, съдбовните случаи в един регион са необичайност, заяви News.bg. Местни поданици имат вяра, че нападенията са почнали след затварянето на противозаконна касапница, което е направило кучетата по-агресивни, защото са останали без главен източник на храна.

Заради офанзивите някои учебни заведения регистрират забележителен спад на присъстващите възпитаници. Родителите са призовани да съпровождат децата си до учебно заведение и назад.
Снимка: БТА/ AP
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР