Улични кучета са нападнали и нахапали 5-годишно дете в центъра

...
Улични кучета са нападнали и нахапали 5-годишно дете в центъра
Коментари Харесай

Помияри нахапаха дете в центъра на Враца, то крещи от болка и уплаха

Улични кучета са нападнали и нахапали 5-годишно дете в центъра на Враца, заяви tribali.info. Инцидентът е станал към 12.30 часа през днешния ден на пешеходната зона в града пред някогашното кино „ Коларов “. Малкият Райан Стоянов се разхождал с баба си Рени Цветкова по Пробива, като детето вървяло няколко крачки пред старата жена. Когато малчуганът стигнал до павилиона за сладолед се спрял, с цел да изчака баба си. В този миг пред детето изскочили две огромни кучета и почнали да го лаят. Секунди по-късно едното се хвърлило и почнало да го ръфа по крайници, като 5-годишният Райан крещял от болежка и нерешителност.



В този миг бабата се спуснала към внучето си с писъци, а на мястото се събрали десетки врачани, които не могли да повярват на очите си. Двете големи кучета избягали, прогонени от събралата се навалица.

Рени Цветкова незабавно взела на ръце внука си и го закарала в незабавния център, където медиците обработили раната, били му ваксина срещу тетанус и му дали час за надзорен обзор в понеделник. По време на операцията лекарите обяснили на бабата, че има огромна възможност в понеделник на детето да бъдат назначени антибиотици, тъй като разкъсването е съществено. Лошото в тази ситуация е, че Райан има инфекциозна мононуклеоза, при която е безусловно неразрешен приема на сходен вид лекарства.



Бабата Рени Цветкова описа, че кучето, нападнало внучето ѝ, е кафяво на бели петна. И двете животни били много огромни, само че били маркирани. Освен уплашена и обезпокоена, дамата е гневна на институциите, които носят отговорност за това, че в града ни напълно необезпокоявано се разхождат улични кучета, които могат във всеки един миг да раздерат човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР