Улични и домашни животни умират в страшна агония в бургаския

...
Улични и домашни животни умират в страшна агония в бургаския
Коментари Харесай

Изроди тровят брутално живи котенца в Бургас

Улични и домашни животни умират в страшна мъка в бургаския жк " Лазур ". Преди дни е отровено цяло семейство котки в региона на блок 21, алармират от организацията " Милосърдни сърца ", написа " Флагман ".

Има подозрение, че двама мъже хвърлят лакомства с антифриз до оградата на детската градина " Х.К. Андерсен ". Там са открити майката и трите й дребни котенца. Два дни животните са агонизирали, а по-късно труповете им са изхвърлени в резервоар. Само едно от тях е оживяло, само че е в тежко положение и предстоят интервенции за избавяне на живота му.

В този регион тъкмо преди една година и други котки бяха отровени. Въпреки всичките старания на организацията четириногите не оцеляха. Около детската градина има още едно коте в безпомощно положение. Предполага се, че то също е отровено и се крие в храстите.

От бургаската организация " Милосърдни сърца " приканват всеки, който има информация за причинителя, да подаде сигнал при тях. Анонимността им е обезпечена. Те са уверени, че изродите от предходната година и тази са едни и същи. От полицията вършат всичко допустимо да ги открият, само че се нуждаят от очевидци.

За достоверна информация по отношение на причинителя от организацията оферират и заплащане. Най-бруталното е, че това се случва към детска градина. Опасността за малчуганите също е огромна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР