Уличената в почти 100% плагиатство на дисертацията си във Военния

...
Уличената в почти 100% плагиатство на дисертацията си във Военния
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Плагиатката Везиева паднала на колене пред Радев

Уличената в съвсем 100% плагиатство на дисертацията си във Военния университет Даниела Везиева е паднала на колене пред президента Румен Радев, с цел да му се моли още веднъж да я направи длъжностен министър, даже не на стопанската система, а на околната среда и водите, разкри извънредно пред Lupa.bg източник от " Дондуков " 2.

В реалност името на Везиева бе спрягано от разнообразни медии, в това число национални, през седмиците до назначението на новото служебно държавно управление. Особено когато стана ясно, че и третият изследователски мандат, връчен от президента на Българска социалистическа партия да сформира кабинет в границите на 47-я парламент, само че в последна сметка Румен Радев бил неотстъпчив в решението си да не позволява повече компрометирани фигури да петнят името и институцията му.

По наша информация Везиева даже си разрешавала да занимава с персоната си Първата дама Десислава Радева, само че и там блъснала на камък.

Везиева се докопа до властта през горещото политическо лято на 2021 година, когато бе консултант на премиера в оставка Кирил Петков, до момента в който той бе стопански министър. А след това стана и титуляр ведомството.

Тогава се развихри и абсурдът с плагиатството й. Тази година се потвърди, че 95% от научния труд е копи-пейстнат.

Въпреки това обаче тя бе назначена в борда на шефовете на БДЖ и продължи да извършва тази роля, до момента в който транспортният министър в оставка Николай Събев не я уволни точно след доказването на преписвачеството й.
ТЕМА преди 2 часа 1290 преди 2 часа 802 преди 2 часа 883
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР