Уличен музикант разлива вълшебна музика като в бална зала във

...
Уличен музикант разлива вълшебна музика като в бална зала във
Коментари Харесай

Уличен музикант превръща в бална зала мрачен варненски подлез

Уличен музикант " разлива " вълшебна музика като в бална зала във варненски подлез и кара минувачите за малко да поспрат, да послушат със спотаен мирис и да продължат пътя си усмихнати, видя кореспондент на Varna24.bg .

Галин показа, че е самообразован музикант и по принцип работи в заведение, само че в свободното си време не пропуща да зарадва с музиката си и минувачите в подлеза до РЗИ-Варна, а за спонтанния концерт доволните хора му пускат монета.  

" Свиря всякаква музика. Аз съм слухар. Не съм приключил никаква школа. Това, което чуя, мога да го изсвиря. Свиря национална музика, македонска, класика, това ми е работата. Доволен съм, че хората правят оценка музиката ми. Бог да ги благослови! Има и такива, които ми завиждат. Мислят, че съм паралия и изваждам доста пари тука. Има дни, в които изкарвам 50 лв., други - 100. С почтен труд и гения си спечелвам в това мъчно време, в което няма доста работа за нас, музикантите. Иначе изсвирвам по сватби, кръщенета, абитуриентски балове, на всички места, където ме поканят ", споделя Галин.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР