Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се превърна

...
Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се превърна
Коментари Харесай

Екшън с бухалки завърши със сватба /СНИМКИ/



Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се трансформира в сантиментално предложение за брак.  Нестандартният метод измислил юноша, с цел да изиска ръката на обичаната си на обществено място пред очите на десетки очевидци, заяви Нова телевизия. Изпълнението било толкоз съвършено, че хората на улицата се уплашили от типа на младежите с бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили на тел. 112 и извикали полиция.

Посред бял ден на многолюден бул. в Пловдив черен автомобил засича друга кола. От едното возило излизат две яки момчета с бухалки, от другото - юноша, който стартира да се разправя с тях. Младежът пътува с обичаната си. Момичето изтръпва от смут. Но сега, в който слиза от колата, следва  изненада, която тя ще помни цялостен живот.

„ В потрес се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене ”, споделя Глория Генова. Приятната изненада получава на рождения си ден. А сцената, наподобяваща холивудски екшън, обичаният й с трепети подготвял  цялостен месец.  За да разчупи стандарта в предложенията за брак, му помогнали и приятелите.

Любовта сред Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги води в Пловдив, където Глория приключва висшето си обучение. Оливер, който в този момент работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил артист. Следвал е две години в НАТФИЗ и даже е взел участие във френски филм.

А за тяхната обич като на кино, почнала с екшън подиуми от холивудски филм, към този момент приказват много в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР