Уличен бандит преби и ограби поетесата Надя Попова, главен редактор

...
Уличен бандит преби и ограби поетесата Надя Попова, главен редактор
Коментари Харесай

Уличен бандит преби и ограби поетесата Надя Попова

 Уличен престъпник преби и ограби поетесата Надя Попова, основен редактор на вестник " Словото през днешния ден ". Бруталното нахлуване станало в елитния столичен квартал " Изток " към 21,30 ч на 8 януари. По това време Попова се прибирала и била на метри от блока, в който е домът й. Внезапно в тил я атакува мъж с тъмни и облекла и качулка, събаря я на земята и стартира да удря, до момента в който успее да грабне дамската й чанта. " Много съм уплашена, беше ужасно. Връхлетя ме в тил с чудовищна мощ, със засилка, тичайки… ", – описа през вчерашния ден Надя Попова.

" Паднах и се борехме за чантата. Той съумя да скъса дългата ръкохватка и избяга. Разбира се, от близките блокове никой не реагира на виковете ми ", добави поетесата. В отмъкнатата дамска чанта имало пари, персонални документи, ключове, както и телефона на Попова. " До след среднощ давах показания в Първо РПУ, служителите на реда се държаха общително и деликатно.

После нощувах при сестра ми, а на другия ден проведох цяла акция, с цел да получа втория ключ от жилището ми чак от Гърция, където живее щерка ми… Не съм спокойна, тъй като крадецът разполага и с ключовете от вкъщи ми, и персоналната ми карта. Нямам достъп до банковата си сметка, нямам преди малко заредената си месечна карта за градски превоз, нямам мобилен телефон… ", сподели още обезпокоената жена за " Труд ".

Преди 10-ина години тя била нападната и ограбена по сходен метод на прилежащата улица, само че престъпник не бил оголен. Основната версия на полицията е, че нападението е осъществено от наркоман. До през вчерашния ден не стана ясно дали криминалистите са влезнали в дирите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР