Улеснява избора и възнаграждава с подаръчни картиРазширението Honey for Chrome

...
Улеснява избора и възнаграждава с подаръчни картиРазширението Honey for Chrome
Коментари Харесай

Honey for Chrome – плъгин за изгодно пазаруване онлайн

Улеснява избора и възнаграждава с подаръчни карти

Разширението Honey for Chrome ще ви помогне да пазарувате онлайн на положителни цени
(екранна фотография: Honey for Chrome)

Пазаруването онлайн може да докара до пристрастяване в избран миг, като се имат поради съвсем безкрайната сбирка продукти от разнообразни категории и примамливите цени. Можете да сключите добри покупко-продажби благодарение на Honey for Chrome – уголемение за най-популярния браузър, което обработва кодове на купони за отстъпки.

Както се подразбира, този инструмент изисква конфигуриран браузър Chrome на компютъра. Инсталирането на плъгина е просто – от формалната страница на приложението натиснете бутона „ Add to Chrome “ и останалата част от процеса протича автоматизирано.

След като инсталирането завърши, можете да активирате програмата посредством специфичната икона в лентата с принадлежности. Всеки път, когато пазарувате или смятате, че можете да намерите добра договорка, просто натиснете иконата и тя ще ви даде кодове за отстъпки.

Honey for Chrome може да ви послужи като предан асистент за извършване на покупки с богато многообразие от купони всякога, когато желаете да купите нещо от някой от поддържаните от приложението магазини.

Принципът на работа е следният: намирате артикул, който ви интересува, програмата се пробва да откри ваучър за отстъпка за този артикул и да ви го даде, прилагате кода за отстъпка и проверявате валидността му.

Ако предпочитате да видите лист с магазини и съответните им кодове, можете да извършите това елементарно, като щракнете върху бутона с лупата, откакто сте влезнали в разширението на Chrome.

Нещо повече, плъгинът включва система за хонорари, която от време на време ви дава точки, до момента в който разглеждате продуктите с предоставените купони. След като съберете огромно количество точки, ще можете да ги обмените за Amazon подаръчни карти.

В умозаключение, Honey for Chrome може да ви помогне да сключите най-хубавите покупко-продажби за разнообразни артикули, като ви дава купони за отстъпки и от време на време ви възнаграждава с точки, които могат да бъдат осребрени с Amazon подаръчни карти.

Даунлоуд: Honey for Chrome
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР