Украйна заяви, че западните ѝ съюзници са одобрили извършването на

...
Украйна заяви, че западните ѝ съюзници са одобрили извършването на
Коментари Харесай

Медведев, след като Западът одобри атаки по руски обекти в Крим: Апокалипсисът е все по-близо

Украйна съобщи, че западните ѝ съдружници са одобрили осъществяването на офанзиви против съветски обекти на Кримския полуостров, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11588
" Днес има безспорен консенсус, че можем да унищожаваме всичко съветско в окупираните територии, като да вземем за пример в Крим ", сподели нощес по украинската телевизия Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски.

Миналата година западните сътрудници към момента бяха срещу украинските офанзиви против Крим, който беше анексиран от Русия през 2014 година, посочи Подоляк.

Президентският консултант обърна внимание и на изказване на немския външен министър Аналена Бербок.

" Русия непрекъснато бомбардира цивилен цели в Украйна, зърнени хранилища, лечебни заведения, църкви. И Украйна се пази в границите на интернационалното право ", сподели Бербок.

" Не ние започнахме тази война ", сподели Подоляк, като посочи, че украинските офанзиви са подбудени от съображения за защита.

Дроновете, употребявани при офанзиви в Русия са с " неуточнен генезис ", сподели още президентския консултант, като предвижда, че ще има нарастване на броя на офанзивите с дронове, защото съветското управление губи надзор както върху въздушното пространство, по този начин и върху властовите структури в Русия.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация реагира на изказването на Подоляк, като сподели, че думите на украинския представител са доказателство за " съучастието на Запада във войната против Русия ". Съгласието на Запада за украински удари по Крим е casus belli (на латински: мотив за война) и дава на Москва опция да работи " срещу всички и всеки " в НАТО, посочи Медведев, представен от Българска телеграфна агенция.

" Печално. Предсказанията за Апокалипсиса са все по-близко ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР