Украйна забрани на самолет на авиокомпания WizzAir, изпълняващ полет от

...
Украйна забрани на самолет на авиокомпания WizzAir, изпълняващ полет от
Коментари Харесай

Киев не позволи на пътнически самолет да излети за Москва

Украйна забрани на аероплан на самолетна компания WizzAir, изпълняващ полет от Будапеща за Москва и кацнал спешно в Киев, да продължи за Русия, заяви уеб сайтът „ Лента.ру ”.

По информация на пасажер от самолета, в него е имало доста съветски жители.
 Киев влиза в строга карантина от 1 ноември Киев влиза в строга карантина от 1 ноември
От 1 ноември в Киев влизат в действие строги карантинни правила поради влошената обстановка с COVID-19. Училищата минават на отдалечено...

„ Всички бяхме в потрес, за какво сме в Киев, откакто с тях имаме неприятни връзки. Стояхме и чакахме. Украйна отхвърли да даде позволение за политане от Киев за Москва, а позволи противоположен полет към Будапеща. WizzAir се договорил с украинците, само че по-късно Киев отменил решението си. Било отказано също съветските пасажери да бъдат позволени до директна зала и след в допълнение зареждане самолетът изхвърчал назад за Унгария.

Според данните от Flightradar, аероплан Airbus А321 е пресякъл границата на Украйна и Унгария в 16:40 часа.

От самолетната компания отхвърлят да разясняват случая.

За изключителното кацане на самолета в Киев беше обявено по-рано, като се прецизира, че това се е наложило поради мъглата към Москва.
 Съдът в Киев остави Евелин Банев – Брендо в ареста Съдът в Киев остави Евелин Банев – Брендо в ареста
Евелин Банев-Брендо, който е търсен от три европейски страни, е арестуван за 20 дни. Това реши районният съд в Киев. Целта е да бъде...

През октомври 2015 година по самодейност на Киев бяха прекъснати постоянните полети сред Русия и Украйна, а от април 2019 година бе прекратен и нередовният въздушен трафик сред страните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР