Украйна вярва, че все още има шанс за разрешаване на

...
Украйна вярва, че все още има шанс за разрешаване на
Коментари Харесай

Украйна разчита на дипломацията, но все пак иска санкции срещу Русия

Украйна има вяра, че към момента има късмет за разрешаване на опълчването на Запада с Русия посредством дипломация, само че към този момент има учредения за налагане на наказания на Москва . Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба, оповестява " Ройтерс ".

Съединените щати и Европейският съюз заплашиха Русия с нови наказания, в случай че нахлуе в Украйна. Опасенията се породиха след покрай украинската граница.

Тези наказания ще бъдат наложени при положение на по-нататъшна въоръжена експанзия на Русия против Украйна , разясни Кулеба на среща с испанския си сътрудник Хосе Мануел Албарес.

Преди това украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Киев се нуждае от предприемане на дейности против Русия още преди вероятно нахлуване.
 Европейски Съюз подготвен със
Европейски Съюз подготвен със " постоянни наказания " против Русия поради Украйна

Пускането на " Северен поток 2 " ще зависи от държанието на Москва

Кулеба поддържа настояването на президента, наблягайки, че Москва към този момент е нарушила интернационалното право и това е съображение да й бъдат наложени наказания . В изявлението си той визираше в следени от сепаратистите региони на Източна Украйна.

Някои, както и в този момент, с цел да се съобщи сериозността на желанията и готовността за решителни дейности, уточни Кулеба.

Повече от 700 000 съветски паспорта са били издадени на жителите на Източна Украйна, откогато сепаратистите завзеха територия там през 2014 година Предстои съветският парламент да разиска дали да насочи искане към Путин да признае отделилите се региони за самостоятелни страни.

Москва отхвърля да е нарушила каквито и да било интернационалните закони при скупчването на войски покрай Украйна. Западните сили постановиха наказания на Русия, откакто тя анексира Крим и поддържа сепаратистите в Източна Украйна.
 Русия няма да дава отговор на желанията за мракобесни наказания
Русия няма да дава отговор на желанията за мракобесни наказания

Руските медии повтарят думите на президента, че не схващат политиката на отворени порти на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР