Украйна трябва да вземе мерки за безболезнено прекратяване на всички

...
Украйна трябва да вземе мерки за безболезнено прекратяване на всички
Коментари Харесай

Журналист посъветва Украйна да се готви за война с Русия

Украйна би трябвало да вземе ограничения за безболезнено преустановяване на всички връзки с Русия и да бъде подготвена за " оповестяване на война ". Това мнение изрази основният редактор на портала Цензор.нет Юрий Бутусов.
" Държавата би трябвало да се приготви (за спиране на връзките - б.р.). Например, ние имаме доста сериозни инфраструктурни уреди, като да вземем за пример обекти на нуклеарната енергетика, които към момента, 5 години след експлоадирането на войната, са сериозно подвластни от доставките от Русия. Доставките на въглища у нас към момента са затворени за Русия ", сподели Бутусов.
В същото време журналистът означи, че сега спирането на връзките ще значи " парализа " на Украйна.
По-рано съветският министър председател Дмитрий Медведев съобщи, че украинските управляващи, в случай че желаят, са в положение да възстановят връзките с Русия, само че към този момент се чуват единствено спорни изказвания. Той акцентира, че Киев по своя самодейност унищожава връзките с Москва, само че е изцяло кадърен да ги реанимира.
Диалогът сред Москва и Киев зацикли след анексирането на Крим и дейностите на подкрепяни от Русия сепаратисти в югоизточните региони на Украйна. През януари 2015 година украинският парламент одобри заявление, характеризиращо Русия като " страна агресор ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР