Украйна скоро ще се сблъска с остър недостиг на питейна

...
Украйна скоро ще се сблъска с остър недостиг на питейна
Коментари Харесай

Предупреждения: Украйна ще остане без прясна вода в недалечно бъдеще

Украйна скоро ще се сблъска с изострен дефицит на питейна вода, съобщи изпълнителният шеф на Съюза на потребителите на страната Максим Несмиянов в ефира на телевизионния канал " Украйна 24 ", съобщи БГНЕС.

" Ако не разберем в близко бъдеще, че имаме проблем с водата, тогава доста градове, като да вземем за пример Очаков, ще получават вода почасово. Ако продължим да живеем по този начин, няма да имаме задоволително питейна вода в тази страна ", предизвести той.
 Пречистване на водата вкъщи Пречистване на водата вкъщи
У дома можете да пречиствате водата, като употребявате домашен филтри, заледяване, утаяване, шупване, както и композиция от всички тез...

Несмиянов посочи, че пречиствателните уреди в страната са остарели. В същото време, при липса на стъпки за решение на този проблем, по думите му " след 20 години към този момент ще е късно той да бъде решен ".

По-рано шефът на Държавната екологична ревизия в Украйна Андрий Малевани също предизвести за риска от цялостна загуба на прясна вода в страната. Той прикани незабавно да се обърне внимание на екологичните проблеми в страната - в противоположен случай след по-малко от 30 години Украйна ще би трябвало да внася прясна питейна вода.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР