Украйна ще спечели тази война! Това заяви премиерът след срещата

...
Украйна ще спечели тази война! Това заяви премиерът след срещата
Коментари Харесай

Петков: Ще се радвам България да е част от реконструкцията на Украйна

Украйна ще завоюва тази война! Това съобщи министър председателят след срещата му с Володимир Зеленски.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4738
" Всички демократични страни стоят зад вас. Няма никакво подозрение в моя разум за различен излаз на войната ", акцентира той.

" Имаме толкоз общи области за поддръжка – България и балканските страни да купуват украински ток, което ще помогне доста на стопанската система ви. Ще се радваме Варна да се трансформира в логистичен хъб за вашата пшеница и слънчоглед. Когато говорихме за енергийна сигурност, България може да бъде инструмент за енергийната сигурност на Украйна и може да доставя газ от терминалите за полутечен газ от Гърция и Турция и ще даде на двете страни спомагателен приток на гориво ", уточни Петков.

Той съобщи, че ще се радва България да е част от реконструкцията на Украйна. " Вашето искане за военнотехническа помощ във връзка с реконструкцията и ремонта на машини в български заводи ще е добра опция за Украйна и България да направи този ремонт. Много е значимо за България Украйна да вижда явен път към Европейски Съюз, време е за нас да кажем: " Това е мястото, към което Украйна принадлежи ", разяснява още министър председателят.

благодари за помощта за българския транспортен съд и моряци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР