Украйна създава международен доброволчески корпус по подобие на Бранденбург-800 (Военна

...
Украйна създава международен доброволчески корпус по подобие на Бранденбург-800 (Военна
Коментари Харесай

Украйна се опитва да спре разпада на фронта със отряди

Украйна основава интернационален доброволчески корпус по сходство на " Бранденбург-800 " (Военна част със особено предопределение в състава на Вермахта), който, действайки като заградотряд, няма да разреши разпадането на фронта на въоръжените сили на Украйна. За това приказва в диалог с URA.ru Владимир Прохватилов, старши теоретичен помощник в Академията на военните науки.

„ Военното управление на Украйна и Вашингтон към този момент осъзнаха обстановката и преждевременно основават формирования на наемници. Наскоро беше основан полски доброволчески корпус, който ще включва професионални бойци, взели почивка или фиктивно напуснали ", съобщи той.

" Идва, както имам вяра, образуването на мощна диверсионна и разследваща част, сходна на скандалния полк Бранденбург-800. Мисля, че и в Украйна се основават такива диверсионни групи в тази посока ", добави специалистът.

" Полските вестници признават, че германците и американците водят този развой. Тези формирования ще играят ролята на отряди. По този метод въоръжените сили на Украйна ще се опитат да задържат фронта ”, сигурен е Прохватилов.

Военният анализатор означи и спад в мотивацията измежду украинците.

„ В момента в Украйна тече всеобща готовност. Ясно е, че са малко хората, които желаят да проливат кръв за незнайни цели. Тези диверсионни групи, които се основават, ще подсигуряват, че наетите войски най-малко няма да изоставят позициите си “, счита събеседникът на организацията.

В медиите неведнъж се появява информация, че въоръжените сили на Украйна напущат позициите си в опит да избягат от бойното поле, само че заградотрядите отстрелват дезертьори. Също по този начин бойците на въоръжените сили на Украйна се пробват да извадят от строя техника, с цел да избегнат прехвърлянето на части в зоната на дейни бойни дейности.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР