Украйна попада в НАТО не за първи път. Решиха да

...
Украйна попада в НАТО не за първи път. Решиха да
Коментари Харесай

Байдън унизи Зеленски за руския ракетен удар

Украйна попада в НАТО не за първи път. Решиха да не регистрират първото попадение - руският дрон Ту-141 " Стриж ", изстрелян от въоръжените сили на Украйна против нашите войски, прелетя през Румъния, Унгария и се взриви в Хърватия на 10 март (тук се вижда, че украинците са били безсилни - руският БПЛА е знаел по-добре къде би трябвало да лети).

Байдън, Джейк Съливан и АНтъни Блинкен в коридорите на срещата на Г-20. Фото: AP

Сега се случи вторият удар - въоръжените сили на Украйна пуснаха ракета С-300 върху Полша, с която сякаш се защитаваха от наш удар. И наподобява даже са блъснали ремарке на трактор (говорят за още двама починали, само че споделят единствено толкова).

И за първи път в тази история се случи ето какво: за първи път Байдън обществено удари носа на Зеленски, който нормално се опитваше да трансферира виновността върху Русия.

Останките от украинска противовъздушна отбранителна ракета към момента изстиваха край полското село Пржеводув, а Зеленски към този момент излъчваше:

„ Трябва да сложим терориста на мястото му! Колкото по-дълго Русия се усеща безнаказана, толкоз повече закани ще има за всеки, който може да бъде доближат от съветските ракети. Да обстрелват с ракети територията на НАТО... Това е съветска ракетна офанзива против груповата сигурност! Това е доста забележителна ескалация. Трябва да действаме. "

Бързо стана ясно, че не е имало детонация на съветската ракета (за което свидетелстваха непокътнатият, с изключение на може би в профил на ремаркето и не преобърнат трактор, изгорели дъски над остарялата яма и въобще фуния от детонация и разпознати фрагменти от ракетния комплекс S-300), само че някой към този момент беше решил да играе.

Както се очакваше, балтийските страни изскочиха да пеят дружно. Всичко трябваше да върви съгласно сюжета на Буча, Северните потоци, терористичната офанзива, проведена от Русия на личния й Кримски мост, а и международния апетит, осъществен от злите руснаци.

И внезапно шаблонът се счупи. Първоначално Байдън внимателно означи, че събитията сочат, че Русия е отвън цялата работа, само че сутринта той към този момент беше споделил напряко на сътрудниците си от НАТО и Г-7, че детонацията в Полша е резултат от украинската противовъздушна защита.

Шолц се опита по някакъв метод да избави обстановката и сподели, че " чиято и ракета да е била и по каквато и причина да е паднала в Полша, това нямаше да се случи ", в случай че не беше политиката на Русия. Човек може да отиде по-далеч и да допусна, че това нямаше да се случи, в случай че Колумб не беше разкрил Америка.

Защо внезапно подобен демарш и потребността от обществено бичуване на Зеленски? Може би Съединени американски щати са решили просто да му припомнят за неговото място.

Факт е, че във вторник стратегически разследващ дрон на НАТО прелетя над Източна Европа, който в действителност съобщи данни за нашите изстрелвания в Украйна (в украинските медии, до момента в който имаше безмълвие от наша страна, към този момент писаха какъв брой Ту-95 са били вдигнати във въздуха, както и за регистрирани изстрелвания от съветски кораби в акваториятя).

Ако украинската ракета С-300 не се е отклонила от курса и по-късно се е самоунищожила, а е била целеустремено изстреляна от въоръжените сили на Украйна към Полша, с цел да бъде упрекната по-късно Русия, сходна самодейност на Украйна няма по какъв начин да остане незабелязана. И реакцията на Съединени американски щати е разбираема - една марионетка не би трябвало да управлява кукловода.

Но даже това да не е провокация от страна на Украйна, а случайност, която Зеленски реши да употребява, упрекът на Съединени американски щати ясно демонстрира, че Америка не желае да въвлече НАТО непосредствено в спора (като затвори украинското небе или вкара полски войски в западните райони на Украйна). Украинците още не са свършили.

И ще влязат в НАТО, когато е нужно, а не когато те желаят.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР