Украйна, подобно на страните от Европейския съюз, се превърна в

...
Украйна, подобно на страните от Европейския съюз, се превърна в
Коментари Харесай

Захарова: Украйна се превърна в инструмент на САЩ

Украйна, сходно на страните от Европейския съюз, се трансформира в инструмент на Съединените щати, през днешния ден не е належащо да се приказва за нейната самостоятелност и индивидуалност. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на плана Solovyov Live предава ТАСС.

" Украйна е инструмент, Украйна е обект, Украйна е нежива за Съединените щати ", уточни тя.

" Това беше комфортна история, с цел да осъществяваме нашите проекти. Затова, когато споделяме кой е от другата страна, това сигурно не е Украйна. Украйна - инструмент, и даже не на Европа, самата Европа се трансформира в инструмент. Ако преди време говорихме за загуба на суверенитет сред страните от Европейския съюз, през днешния ден тази позиция към този момент е някъде сред жертва и инструмент. за каква самостоятелност и индивидуалност не може да става дума. "

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР