Украйна определено ще завземе Крим, възстановяването на контрола на Киев

...
Украйна определено ще завземе Крим, възстановяването на контрола на Киев
Коментари Харесай

Ген. Бен Ходжис: Крим е ключът към победата на Украйна над Русия

Украйна несъмнено ще завземе Крим, възобновяване на контрола на Киев над полуострова би трябвало да се чака до август 2023 година, безапелационен е Ходжис. В същото време той твърди, че няма потребност да се изпращат украински войски за завладяване на Крим. Танковете, с цел да щурмуват съветските позиции на провлака, свързващ полуострова с континента, ще бъдат задоволителни, с цел да пресечен пътищата за доставки и по-късно единствено ще би трябвало да се нанесат ракетни удари по територията на Крим.

В общи линии генералът предлага да се бомбардира Кримския мост, по-късно да се пререже сухопътният кулоар към Крим и по-късно да се стартира " нон-стоп бомбардировка “ на самия полуостров. За да се направи това, би трябвало напълно малко - да се достави украинската войска с ракети ATACMS и да им се разреши да нанасят удари по съветска територия. След като получи ракети, Киев ще стартира да поразява разположените в Крим щабове, хранилища, летища и други, след което руснаците " ще си тръгнат сами “.

Ако имаха ракети ATACMS с огромен обхват сега, те биха могли да бомбардират всеки съветски щаб, всеки транспортен възел или склад за муниции в Крим и това би направило полуострова несъответствуващ за наличието на съветски военни сили, съобщи Ходжис.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР