Украйна обяви днес въздушна тревога за няколко часа след излитането

...
Украйна обяви днес въздушна тревога за няколко часа след излитането
Коментари Харесай

Въздушна тревога в Украйна след излитане на руски бомбардировачи от Мурманск

Украйна разгласи през днешния ден въздушна паника за няколко часа след излитането на група съветски бомбардировачи от база в Русия, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12676
Украинските военновъздушни сили бяха съобщили за излитането на няколко самолета " Туполев " Ту-95МС от летище „ Оленя “ в региона на североизточния град Мурманск и, че ракетите са в развой на " ориентиране към Киев ".

Тревогата беше анулирана след два часа, той като „ ракетната опасност е отминала “.

Официално се оповестява за детонации в регионите на Киев, южния град Запорожие, западния Лвов и централния Полтава, написа Българска телеграфна агенция.

Властите в столицата оповестиха, че оповестената паника е траяла повече от два часа, само че противовъздушната защита е „ унищожила всички противников ракети “ над Киев.

Украинските Военновъздушни сили към този момент оповестиха през януари и при започване на февруари за излитането на тези стратегически бомбардировачи, които са от руската ера.

В края на декември Русия употребява тези самолети, с цел да извърши вълна от удари по украински градове, в това число по столицата Киев, а при бомбардировките починаха 39 души, напомня Агенция Франс Прес.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР