Украйна няма да може да победи Русия. Това обяви бившият

...
Украйна няма да може да победи Русия. Това обяви бившият
Коментари Харесай

В Украйна оцениха шансовете за победа в случай на война с Русия

Украйна няма да може да победи Русия. Това разгласи някогашният министър на превоза и известията на Украйна Евгений Червоненко в ефира на телевизия " 112 Украйна ". До този извод, означи той, можело да се стигне по математически път. Политикът изрази и мнението, че страната му може да получи полза от консенсус с източната си съседка.

" Никога няма да я победим Русия. Мога математически да го потвърдя с формули, единствено математика. Уверен съм, че и през днешния ден това би било почтено, без оскърбление, взаимноизгодно с Русия, без да се губят безусловно никакви украински ползи, да отстъпиш, може би в нещо, само че да получиш друго, да стигнеш до консенсус ", разяснява Червоненко, представен от News.bg.

Той също по този начин се присмял на стената по границата с Русия. Според някогашния министър той персонално е видял оборудването, когато е бил на лов. " Кикотехме се на всички чиновници на основна прокуратура, че даже глиганите ще преминат през тази стена. Те ще я пробият. И ние се кикотехме, просто се кикотехме, какъв брой цинично може да крадат пари и толкоз доста хора знаят ", означи още Червоненко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР